Ajankohtaista

Avasimme 24h hälytyspäivystyksen laajan kysynnän vuoksi. Täten voimme taata tarkkaa, nopeaa ja laadukasta palvelua eri vahinkotilanteissa = Jälkivahinkotorjuntatyöt vesivahingoissa, palovahingoissa taikka viemärivahingoissa. Nopea reagointi vallitsevaan ongelmaan auttaa hallitsemaan vahhinkojen laajuutta ja ennaltaehkäisemään uusia vahinkoja.

Alkavana vuonna 2016 olemme mukana mm. Asta 2016 -messuilla helmikuussa Tampereella, Porin rakennusmessuilla ja Helsingin sisäilmaseminaarissa maaliskuussa sekä Sisäilmapajassa Tampereella marraskuussa.

Olemme Suomen Yrittäjien jäsenyritys, kuulumme tilaajavastuuseen ja olemme nyt myös sisäilmayhdistys ry:n kannattajajäsen.

Olimme mukana Vastuullinen kesäduuni 2015 -kampanjassa, jota kautta saimme tarjottua nuorille kokemuksia työelämästä. Nuoret kesätyöntekijät saivat meiltä erilaisia helppoja työtehtäviä ohjatuissa olosuhteissa, jotta he näkisivät mitä kaikkea työelämään liittyy.

Lisäksi tuemme hyvää asiaa myös hyväntekeväisyydessä Kummit ry:n kautta. Näin voimme antaa myös oman arvokkaan panoksen lasten hyväksi. Toki sitä teemme myös töidemme kautta, kun teemme mm. päiväkoteihin irtaimistojen puhdistustöitä. Hyväntekeväisyystyö jatkuu myös vuonna 2016.

Kesällä 2015 teimme uusia hankintoja; nyt meiltä löytyy myös kuomullinen iso peräkärry, joka on vuokrattavissa ja helpottamassa piensiirroissa. Lisäksi käyttöömme on hankittu useita eri pölynhallintayksiköitä eri työtilanteisiin ja vaativiinkin kohteisiin.

Marraskuussa 2015 osallistuimme Sisäilmapajaan Oulussa. Sisäilmayhdistyksen järjestämissä Sisäilmapajoissa käsitellään alan ajankohtaisia tutkimustuloksia, ongelmia ja niiden ratkaisuja. Pajojen osaanottajat saivat asiantuntijoilta rautaisannoksen työkaluja monien sisäilmaongelmien käsittelyyn.