Ongelmien vähättely ei kannata

On tärkeää tietää, että rakenteissa muhivat mikrobit, sisäilmassa huomaamattomina liikkuvat kuitupölyt tai materiaalipäästöt, kuten haihtuvat orgaaniset yhdisteet (VOC-yhdisteet) ovat terveydelle haitallisia aiheuttaen tilojen käyttäjille oireita ja jopa vakavia sairastumisia. Sen lisäksi vauriot voivat vaikuttaa merkittävästi kiinteistön arvoon ja aiheuttaa kustannuksia kiinteistön omistajille. Asiantuntijoidemme avulla ongelmien juurisyyt pystytään selvittämään ja käynnistämään tarvittavat toimenpiteet. Sertifioidut tutkijamme, luotettavat yhteistyökumppanimme sekä useiden vuosien kokemus yhdessä takaavat ammattimaiset tutkimukset ja laadukkaat raportit.

Erikoispuhdistuksiin kuuluu esimerkiksi irtaimistojen mikrobipuhdistukset sekä home- ja kuitupölysiivoukset. Erikoispuhdistukset suoritetaan osastoiduissa, alipaineistetuissa tiloissa, jolloin lika- ja pölypartikkelit eivät leviä ympäröiviin tiloihin. Pölynhallintakalustomme on varustettu aina vähintään Hepa H13-luokan suodattimilla, joten laitteet soveltuvat luokitukseltaan jopa asbestitöihin.

Vahinkotapauksissa nopea reagointi on ensiarvoisen tärkeää. Esimerkiksi vesivahingon sattuessa ripeällä vedenpoistolla ja kuivauksen aloituksella saadaan minimoitua kosteuden aiheuttamia rasituksia ja lisävahinkojen syntymistä. Koulutettu henkilökuntamme ja nykyaikainen kalustomme ovat aina valmiudessa vahinkojen varalta.

Oikein tehty työ on kaikkien etu!

TILAA ILMAINEN KONSULTAATIO!

Tarjoamme maksuttoman konsultaation, tarjouksen kaikista palveluistamme sekä arvion irtaimistopuhdistuksesta. Asiantuntijamme ovat apunasi valtakunnallisesti, joten älä epäröi ottaa yhteyttä!

TILAUKSET JA TOIMEKSIANNOT
Anna-Maija Aikala 044 9781 884
asiantuntijapalvelut

24H PÄIVYSTYS 044 980 3878

Ota yhteyttä!