Tarjoamme ilmaisen konsultaation

Voit tilata meiltä ilmaiseksi konsultaation, kustannusarvion irtaimistopuhdistuksesta tai asiantuntijan laatiman tarjouksen palveluistamme. Kysy rohkeasti lisää!

Haittoja ei kannata vähätellä

Ongelmien vähättely ei kannata, sillä rakenteissa muhivat mikrobit tai materiaalipäästöt, kuten haihtuvat orgaaniset yhdisteet ovat terveydelle haitallisia. On tärkeää, että vastikkeiden maksajat, tilojen käyttäjät, kiinteistön omistajat ja henkilökunta pysyvät terveinä kiinteistön arvon säilymisen lisäksi. Ammattilaisten hoitamana tulee säästöjä. ASB -Sertifioidut tutkijat ja vankka ammattitaito takaavat laadukkaat tutkimukset ja raportit.

Tekniikkana käytämme aina luokiteltuja imuyksiköitä, alipainekoneita ja muita pölynhallintakalustoamme joissa kaikissa on aina vähintään Hepa H13 -luokan suodattimet. Esimerkkinä imuyksikkömme ovat luokiteltuja M/H sarjan luokkaimureita. Teemme erikoispuhdistukset alipaineistetuissa tiloissa ja tarvittaessa rajaamme eri osa-alueet eri osastoihin jolloin pölynhallinta, puhtaiden ja likaisten osastojen tilat pysyvät täysin toisistaan erillään ja työ on turvallista suorittaa.

Ensin tutkitaan ja sitten laitetaan koneisto pyörimään ja poistetaan mahdolliset haittatekijät.

Oikein tehty työ on kaikkien etu!

Anna asiantuntijamme auttaa

JÄTÄ HUOLESI MEILLE!

Toimimme ympäri Suomen!

Laatu- ja riskienhallintajärjestelmämme on ainoa laatuaan Suomessa – lue lisää tästä! Olemme auktorisoitu homesiivousyritys ja kuulumme homesiivousliittoon.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro, miten voimme palvella!

24H VAHINKOPÄIVYSTYS 044 980 3878
TILAUKSET JA TOIMEKSIANNOT:
Jani Koskela, toimialajohtaja: 044 9781 884
Henri Nevalainen, kartoitukset ja tutkimukset: 040 7094 247 / 044 9776 229

Ota yhteyttä!