Laadukasta ja puhdasta sisäilmaa kaikille!

JK Mikrobitekniikka Oy on perustettu vuonna 2015 ja tarjoamme monipuolisia sisäilmatutkimus-, puhdistus- ja vahinkopalveluita niin yksityishenkilöille, yrityksille, kuin kunnille, järjestöille ja virastoille. Otamme mielellämme vastaan pienet sekä suuret haasteet ja haluamme tarjota asiakkaallemme onnistuneen palvelukokonaisuuden projektin alusta loppuun asti.

Olemme alamme edelläkävijä ja laatu- ja riskiluokitusjärjestelmämme kattaa homepölysiivouksen, kuitupölysiivouksen, mikrobipuhdistuksen, irtaimistopuhdistuksen, muiden haitta-aineiden puhdistuksen, sekä pölyttömän saneerauksen toimet. Laatu- ja riskiluokitus määrittää käytettävät työskentelymenetelmät ja henkilösuojaustason. Sen lisäksi RT-kortti-suositukset ohjaavat toimintaamme.

Panostamme henkilöstömme koulutukseen ja kaikki tutkijamme ovat asianmukaisesti sertifioituja. Myös puhdistustyöntekijämme ovat INSTA 800 -standardin mukaan sertifioituja. Lisää tietoja INSTA 800 -standardista löydät täältä: https://puhtausala.fi/tietoa-alasta/insta-800

Oikein suoritettu työ on kaikkien etu

Pyrimme kehittämään toimintaamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parasta palvelua helposti, nopeasti ja laadukkaasti. Alallamme työstetään jatkuvasti uusia innovaatioita ja poimimme niistä käyttöön parhaiten palveluitamme vahvistavat laitteet ja menetelmät. Laadukkaan työn takana on ammattitaitoinen henkilökunta, jonka hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää.

Meille asiakkaat eivät pyöri vain numeroina tulostaululla, vaan ovat ihmisiä, joiden kiinteistössä tai kodissa on vakavasti otettava ongelma, johon tarvitaan apua. Ennen työn aloittamista kohde kartoitetaan käytettävissä olevien tietojen avulla, jotta osaamme valita oikeat työmenetelmät. Työn edetessä asiakas pidetään tietoisena käynnissä olevista toimista. Työn valmistuttua säilytämme dokumentteja viidestä kymmeneen vuotta, jotta tiedot ovat saatavilla mahdollista myöhempää käyttöä varten. Paras palkinto meille on se, että saamme ratkaistua asiakkaan ongelman.

Pitkäaikaiset, luotettavat yhteistyökumppanimme ovat toimintamme tärkeä tukipilari. Heidän vahva osaamisensa takaa palveluidemme sujuvuuden ja mahdollistaa palveluiden toteuttamisen valtakunnallisesti.

Yhteistyökumppaneitamme


Näytä profiili JK Mikrobitekniikka Oy kohteessa Ariba Discovery