Yritys

JK Mikrobitekniikan tavoitteena on mahdollistaa kaikille laadukasta ja hyvää sisäilmaa.

Palveluihimme kuuluvat sisäilmapalveluiden ja kiinteistöjen kunnossapidon erikoisammattityöt sekä erikoispuhdistukset. Pyrimme tuomaan esiin alan jatkuvasti uusiutuvaa tutkimusta ja työmenetelmiä, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parasta palvelua, helposti, nopeasti ja laadukkaasti. Olemme alalla, jossa tulee päivittäin uusia innovaatioita ja pyrkimyksemme on aina ottaa parhaimmat toimintamallit heti käyttöön. Se, että pystyy auttamaan muita ongelmatilanteissa ja löytää siihen ratkaisut niin on aina erittäin palkitsevaa.

Palveluidemme takeena on ammattitaitoinen henkilökunta, nopea reagointikyky ja laadukas työnsuoritus. Panostamme henkilökuntamme koulutukseen ja hyvinvointiin. Jokainen työtekijämme perehdytetään työtehtäviin, toimiympäristöön ja toimintamalleihimme. Meille työntekijät ovat yrityksemme tärkein voimavara.

Meillä asiakkaat eivät ole vain numeroita vaan ihmisiä, joilla on kiinteistössä tai kodissa jokin ongelma ja autamme sen selvittämisessä. Ennen työn aloittamista teemme aina kattavan kartoituksen kohteesta, jotta varmistumme toimeksiannon kokonaisuudesta ja voimme tehdä tarkan analyysin asiakkaillemme. Informoimme toimista työn edetessä säännöllisesti, jolloin asiakkaamme tietää aina missä vaiheessa projekti etenee ja mitä on tulossa. Suoritamme kohteissa lopputarkastuksen, jolla varmistamme asiakastyytyväisyyden. Meille jokainen asiakas on tärkeä. Oli kohde sitten yksittäinen huoneisto tai laajempi rakennuskokonaisuus.

Yhteistyökumppanimme ja yhteistyöverkostomme on tiivistä ja hyvin rakennettua kumppanuutta. Saamme tätäkin kautta annettua palvelun alusta loppuun saakka sujuvasti ja pystymme toimimaan valtakunnallisesti.

Oikein suoritettu työ on kaikkien etu.

Miten voimme palvella? Ota yhteyttä.

Yhteistyökumppanit

Jasmi Qvick coaching

bananas

Logoja__01