Reaktiokykymme on nopea: pystymme toimimaan tilauksesta jopa seuraavana arkipäivänä. Vahvuutenamme onkin nimenomaan nopeus, työn laatu, taloudellisuus ja tiedottaminen projektista, jolloin asiakkaamme pysyvät perillä missä mennään ja saavat tietää nopeasti arvioidun työn valmistumisen.

Projekteihimme kuuluu: aloituskokoukset, ohjeistukset ja opastukset, koordinointisuunnittelut tilojen käyttäjälle, logistiikalle ja tilojen ylläpitäjälle, aikataulutus, puhdistustoimet ja tuotteiden palautus turvallisesti vastaanottopisteeseen.

Rakennetutkimukset

Rakennekosteusmittaukset pintaindikaattorimittauksella ja tarvittaessa porareikämittauksilla, jos tilanteet sen vaatii. Pieniin koloihin ja ahtaisiin rakenteisiin pääsemme videoendoskoopilla, jolloin näemme akuutin ja sen hetkisen tilanteen tutkimuskalustomme näytöltä ja saamme siitä video ja tai kuvamateriaalia raporttimme liitteeksi. Videoendoskooppi sopii erityisesti ahtaisiin ilmanvaihtolinjoihin ja viemäreihin yms.

 • Vesivahinkokartoitukset
 • Kuntotutkimukset
 • Turvallisuuskoordinointi
 • Työmaavalvonta: Vaaralliset aineet
 • Laaja-alaiset erilaiset ilmapölymittaukset: Pölyn koostumus ilmamittauksena, hengityksen suojainten turvallisuusmittaukset
 • Työhygieniset mittaukset
 • Paine-eromittaukset

Käytössä olevia mittauskalustoa mm.:

 • Videoendoskooppi
 • Gann pintaindikaattorit
 • Ilmapölymittauslaitteet hengityksen suojainten ja pienten tilojen mittaukseen
 • Ilmapölymittauslaitteet isojen tilojen ilmapölymittaukseen

Rakenneavaukset ja purkutyöt

Pienpurkutyöt ja rakenneavaukset pölyttömän saneerauksen menetelmin esim. vesivahinkokohteen vesivahinkokartoitukseen liittyvät purkutyöt ja rakenneavaukset, niihin liittyvät kuivauksen asennukset ja tarvittavat muut toimet. Rakenneavaukset suoritetaan tutkimusten yhteydessä aina hallitusti kohdepoistona. Käytämme vain Hepa H 13 suodattimilla varustettuja H-luokan imureita ja erillisiä alipainekoneita pölyn hallinnassa. On erityisen tärkeää huomioida kun rakennetta avataan, ettei avauksesta syntyvä pöly siirry missään nimessä muihin ympäröiviin tiloihin.

Kuntotutkimukset ja kuntoarviot

Voimme suorittaa asuntoihin kokonaisvaltaisen kuntotutkimuksen ja -arvion. Voimme taata tarkat tulokset, koska käyttämämme mittauslaitteisto on aina uutta ja laadukasta tekniikkaa.

Vahinkokartoitukset

Hoidamme asuntojen ongelmalliset irtaimistojen tyhjennystyöt ja purkutyöt, joissa on käytetty erilaisia haitta-aineita. Tällöin tarvitaan ammattihenkilökuntaa, jolloin asunto tai tila tyhjennetään ja tilat puhdistetaan tarvittaessa desinfioimalla.

Kosteusmittaukset

Paine-eromittaukset

Turvallisuuskoordinointi

Ilmapölymittaukset

Hengityssuojainten tiiviysmittaukset

Ilmastointi

Näiden lisäksi saat meiltä ilmastointitekniikan tutkimukset, kuten IV-kartoitukset, IV-kuvaukset, ilmastoinnin tasapainotukset ja ilmastoinnin säädöt.

sisailmatutkimus ja asbestikartoitus