Haluatko tehdä kohteeseesi asbestikartoituksen?
Onko kohteessasi tarpeellista hajunpoistolle?

Arkistopuhdistukset:

Arkistojen mikrobipuhdistukset vaativat aina ammattilaisen käsittelyn. Arkistopuhdistukset vaativat hienovaraisen ja tarkan puhdistustyön, ja takaamme onnistuneen lopputuloksen. Me voimme pakata tuotteet, siirtää puhdistukseen ja puhdistuksen jälkeen myös hyllyttää ne, joten tilaaja voi olla varma ettei yksikään mappi mene väärään paikkaan vastaanottopäässä. Olemme suorittaneet tuhansia erillisyksiköityjen arkistojen puhdistuksia ja kaikki 100% luotettavasti ja puhtaasti!

Arvotaidepuhdistukset:

Arvotaiteiden puhdistukset ovat yksi monista erikoisalastamme. Henkilökuntamme on käynyt konservaattorin opissa täydentääkseen myös omaa ammattitaitoa. Arvotaiteen puhdistuksessa koko projekti logistiikasta lähtien on erityisen varovaista ja varma toimenpide.

otsonointi ja ionisointi puhdistaa epäpuhtauksia

Puhdistukset toimitiloissamme

Käytössämme on erikoissuunnitellut osastot, joissa suoritamme irtaimiston puhdistuksen tarkasti, turvallisesti ja laadukkaasti. Osastoidut ja erikoissuunnitellut tilat takaavat sen, että tuotannon / projektin jokainen työvaihe on huolellisesti suunniteltu ja tehty.

Kaikissa osastoissamme on myös erikoisuunnitellut ilmanvaihdot ja ilmanvaihdolliset puhdistajat sekä muut erillisyksiköt, jotka takaavat tuotannon aikana aina puhtaan tilan tuotteen laadun.

 • Likaisen tuotteen varastoinnit ja puhtaan tuotteen varastoinnit
 • Mekaanisen puhdistuksen toimialueita on useita eri käsityövaiheista koneelliseen puhdistukseen ja automatiikkaan saakka.
 • Puhtaiden tuotteiden hallinta-alueet joissa tuotteita pakataan ja lähetetään asiakkaalle sekä myös tehdään laadun tarkkailua. Mahdollisesti erillistiloissamme voidaan käyttää myös koneellista hajunpoistotekniikkaa, jos se katsotaan tarpeelliseksi.
 • Erilliset hajunpoistohuoneet, joissa voidaan kohdennettuna suorittaa erillishajujen poistoa yksittäisillekin tuotteille.
 • Puhtaiden materiaalipakkausten valvonnassa kiinnitämme myös aina huomiota siihen, että tuotteet jotka pakataan, pakataan myös aina puhtailla materiaaleilla.

Jokaiselle kohteelle ja niiden irtaimistoille on oma luokitusjärjestelmä. Järjestelmä koostuu viidestä eri portaasta, jossa luokituksen luokat laaditaan 1,2,3,4 ja 5 asteilla. Tällä luokitusmenetelmällä saamme arvioitua kohteen luokan, joka määrää taas sen mitä tuotteille kannattaa ja vähintäänkin tarvitsee tehdä, jolloin tuotantoprosessimme on valmiina tuotteen vastaanottoon.

Puhdistus ei ole niin kallista ja arviointi kannattaa, sillä suurin osa tuotteista saadaan aina turvallisesti puhtaaksi.

Puhdistukset kohteessa

Mikäli kohteessa on edellytykset ja jo aiemmat tarkemmat sisäilmatutkimukset / muut tutkimukset sen todentavat niin voidaan kohteessakin mahdollisesti suorittaa erilliset irtaimiston puhdistukset osastoimalla työkohteen tilat alipaineistamalla ja sijoittamalla sinne erillisiä puhdistusyksiköitä.

Näistä työtavoista ja menetelmistä katsotaan oikeat toimintamallit aina yksiköittäin ja tilojen mukaan.

Teemme seuraavat kenttätyöt ja erikoispuhdistukset

 • Sisätilojen hajunpoistot: voimakkaat mausteet, tupakansavu, kissanpissa yms. Autojen, veneiden ja muiden ajoneuvojen sisätilojen puhdistukset: esim. kaatuneet maidot ja muut tuotteet
 • Homepölysiivoukset
 • Vesivahinkosaneeraukset
 • Homeen poistot, homepuhdistukset ja muut hometyöt sekä niihin liittyvät kemikaaliruiskutukset
 • Yksittäiset irtaimistot: sohvat, tekstiilit, tuolit, matot yms.
 • Viemärityöt: esim. viemäritulvimisen yhteydessä bakteerikanta voi olla todella korkea jolloin tarvitaan erityisosaamista ja tarkkaa puhdistusta.
 • Kalmatyöt ja kalmapuhdistukset: Vaativimpia ja vaikeimpia suorittaa.
 • Häätöasuntojen raivaus: Irtaimiston hävitys, siivous, desinfiointi ja hajunpoisto
 • Rakennus- ja saneeraustöiden jälkeiset siivoukset ja tehopuhdistukset. Rakennussiivous tarvittaessa. Tämä osio koskee lähinnä perinteisen rakennussiivouksen jälkeistä tehosiivousta, joka suoritetaan niin, että kaikki esim. kipsipöly saadaan talteen ja poistettua tiloista, koloista ja tasoilta. Voi vaatia muutaman käsittelykerran ja tehdään aina alipaineistetuissa tiloissa työalue rajattuna ja hallittuna.
 • Rakenneavaukset, rakennepaikkaukset ja purkutyöt
 • Rakennekuivaukset IV puhdistukset, -korjaukset, -tukoksien avaukset ja -putkitukset
 • Korjausrakennuspalvelut
 • Otsonoinnit ja ionisoinnit

Käytämme alan parhaimpia laitteita, mm. H-luokan imuyksiköitä ja HEPA H13 -suodattimia.

Otsonointi, plasmaionisointi ja hajunpoisto – vastuullisesti

Emme lähtökohtaisesti suosittele ensimmäisenä otsonointia, vaikka otsonointi ja sitä kautta tehtävä hajunpoisto on tehokas tapa poistaa epätoivottuja hajuja.

Otsonoinnilla voidaan enemmän saavuttaa hallaa kuin hyötyä joten lähes kaikkiin paikkoihin ei otsonointilaite tai plasmaionisaattori ole missään nimessä oikea vaihtoehto. Juuri siksi ammattilaisemme kartoittaa aina tilanteen ennen toimenpiteitä ja valitsee parhaan tavan suorittaa puhdistus. Haluamme aina tehdä hajunpoistot ja muut puhdistukset turvallisesti ja ympäristö huomioon ottaen.

Otsonoinnilla voidaan kuitenkin tehdä esim. tupakanhajun poisto, mutta se on tehtävä aina vastuullisesti, tarkasti ja ammattilaisten toimesta. On totta, että otsoni on terveydelle haitallista suurina pitoisuuksina. Näin ollen esim. työntekijämme suojautuvat tarkasti tehdessään plasmaionisointeja. Otsonoinnin jälkeen tilaan on tehtävä huolellinen tuuletus. Tuuletusaika tilasta riippuen on yleisimmin noin 24-48 tuntia.