Vesivahinko ja kuivaus

JK Mikrobitekniikka Oy hoitaa vesivahinkojen kuivaukset nopeasti ja ammattimaisesti. Kun vesivahinko on tapahtunut, pitää sen kuivaus aloittaa mahdollisimman nopeasti. Näin ollen voidaan mahdollisesti estää kosteuden tunkeutuminen syvälle rakenteisiin.

Vesivahingon kuivaus tehtävä aina tarkasti

Kosteusvauriom kuivaus tulee hoitaa aina perusteellisesti ja ammattilaisen toimesta. Kosteudella on useita rakenteellisia sekä terveydellisiä haittavaikutuksia, kuten se edesauttaa homeiden kasvua orgaanisissa materiaaleissa ja auttaa liimatuotteiden kemiallista hajoamista.

vesivahingon kuivaus

Teollisuuden vahinkosaneeraukset

Hoidamme teollisuuden jälkivahinkotöissä mm. palokuormien poistoa sekä pölynhallintaa.

Jälkivahinkotorjunta

Palovahingot, vesivahingot, viemärivahingot jne. eivät tule kello kaulassa, jolloin nopea apu tilanteeseen ratkaisee paljon. Nopealla työllä saadaan ehkäistyä hajuhaittoja, kosteuden aiheuttamia rasituksia ja mahdollisen bakteerikannan leviäminen ja lisävahinkojen syntyminen.

Käytössämme olevat varavirtalähteet, kuten aggregaatit ja niihin liitettävät erilliset valaisimet auttavat monesti työn suorituksessa, jos sähköä ei ole saatavilla. Saamme pientä apua tilanteeseen ulkopuolisella virtalähteellä ennen kuin sähköt saadaan palautettua.

Uppopumput, vesi-imurit ja muu kalustomme aina kanavapuhaltimista lähtien ovat keskeisiä JVT-työssä. Esimerkiksi kanavapuhaltimen teho on 2500 m3 tunnissa. Se auttaa poistamaan erittäin tehokkaasti savukaasut ja muut epäpuhtaudet ilmasta.