Ota meihin yhteyttä, mikäli kalusteiden tai irtaimiston puhdistus on ajankohtaista!

Tee irtaimistolle homepuhdistus, jotta homepöly ei siirry seuraavaan paikkaan

Homepuhdistuksia ei voi suorittaa luotettavasti ja oikein vain yhdessä tilassa. Puhdistustyö vaatii erikoissuunnitellut osastot, joissa on myös paineseurannat aktiivisena. Hometalon tavarat puhdistuvat oikean tekniikan ja hyvän suunnittelun myötä.

Irtaimistopuhdistukset homepölystä ja muista haitta-aineista ovat vaativia toimia ja oikein suoritettuna saadaan aina lähes kaikki irtaimisto luotettavasti puhtaaksi. Otsonointi ei koskaan ole irtaimistopuhdistuksessa se paras tapa. Otsonointi on erittäin huolellisesti suunniteltava toimi. Pääsääntöisesti mikään irtaimisto ei yleensä kestä otsonointia, ja se on sen vuoksi erittäin huono vaihtoehto puhdistusmetodiksi.

Kaikissa irtamistopuhdistuksiin liittyvissä toimissa täytyy aina välttää haitallisia biosideja kemikaaleissa. Joten hometalon irtaimistoa puhdistaessa ei sitä sisältäviä kemikaaleja kannata käyttää. Mikrobitekniikka ei koskaan käytä biosideja sisältäviä aineita. Käyttämämme menetelmät takaavat turvalliset ja myrkyttömät tulokset ilman mikrobeja, ja juuri sellainen ammattitaito tekee meistä parhaan valinnan puhdistustöihin, esimerkiksi homepuhdistukseen.

Pelkkä puhdistus ei aina riitä vaan takaamme myös turvallisen ja terveydelle parhaan lopputuloksen, koska käytämme tarkoin tutkittuja ja tieteellisiä menetelmiä.

Kysy lisää niin me opastamme mielellämme!

Irtaimiston puhdistaminen

Kun irtaimiston mikrobipuhdistus tehdään, kohteeseen on yleensä alustavasti tehty jo laajoja tai muuten kattavia tutkimuksia, joiden mukaan voidaan määritellä kohteen alustava työmenetelmä toimenpiteineen. Työhömme kuuluu paljon muutakin kuin alla mainitut, ja teemme työt aina kohteen tarpeen mukaan, emmekä massoitettuna työnä. Toisin sanoen valitsemme aina irtaimiston homepuhdistukseen parhaat menetelmät.

Työ voi olla pienen tai isonkin kohteen irtaimiston puhdistukseen liittyvä toimi. Resursseja riittää laajaankin operaatioon ja toimimme niin pienten kuin suurten kokonaisuuksien kanssa. Hoidamme myös kuljetukset, noudot, palautukset, muutot jne. Puhdistettavat tuotteet irtaimistoissa ovat yleensä:

  • Huonekalujen puhdistus homeesta (esim. ruokaryhmät, hyllyt, tasot jne.)
  • Sohvat ja muut huokoiset tuotteet (arvioidaan riskiluokitusjärjestelmällä)
  • Pestävät tuotteet kuten verhot, liinat ja muut tekstiilit
  • Arkistot, kirjat ja muu tietokirjallisuus jne.
  • Arvotaidepuhdistukset
  • Tietokoneet, televisiot, tulostimet ja muu elektroniikka
  • Raskaat koneet (laitteet, kulkuneuvot jne.)

Käytämme alan parhaimpia laitteita, mm. H-luokan imuyksiköitä sekä HEPA H13 -suodattimia.

Ota meihin yhteyttä, mikäli kalusteiden tai irtaimiston puhdistus on ajankohtaista!